Veloto Fietsen: Dicht bij huis, goed advies
en uitstekende service!

Fietsverzekering

Een goed gecertificeerd slot is van groot belang voor een nieuwe fiets. Maar stel dat je fiets dan alsnog gestolen wordt? Een fietsverzekering kan veel narigheid voorkomen, ondanks dat de verzekering je verplicht de fiets steeds op slot te hebben ook als je hem even niet gebruikt. Laat je nieuwe fiets via ons verzekeren. Wij regelen het en wij doen zaken met gerenommeerde fietsverzekeraars.

Fietsverzekering e-bike

Je bent niet verplicht om een e-bike te verzekeren. Maar zo’n kostbare investering is zeer aantrekkelijk voor dieven. Ons advies is om altijd je e-bike te verzekeren. De nieuwe modellen e-bikes zijn voorzien van een GPS-tracker. Hiermee kun je je fiets koppelen met een speciale app op je telefoon. Zo kun je dus altijd de fiets traceren en actie ondernemen.

Fietsverzekering high-speed fiets (speed pedelec)

Met deze fietsen bent je verplicht een verzekering af te sluiten. Deze snelle e-bikes zijn gelijk aan een scooter of brommer. Je bent daarom verplicht een WA-verzekering af te sluiten. De fietsen zijn herkenbaar aan de gele nummerplaatborden, en kunnen een snelheid halen tot 45 km per uur, waarbij er nauwelijks trapondersteuning nodig is. Let op: de WA-verzekering staat los van een fietsverzekering voor deze fietsen.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen